Onze school in Oeselgem voor kleuter en lager

Ontdek ons warme en kwalitatieve onderwijsaanbod!

Onze schoolmissie en het jaarthema

Mikado Oeselgem staat voor een mensgerichte aanpak doorspekt met realiteitszin en een vleugje humor. Vanuit een verbondenheid en een zorg dragen voor elkaar willen wij iedereen op onze school in zijn kwaliteiten zetten en laten groeien.

Mikado Oeselgem wil ook aandacht schenken aan de innovatiegerichte en de resultaatsgerichte aanpak met het individuele kind steeds als vertrekpunt.

Mikado Oeselgem wil zijn leerlingen begeleiden in hun ontwikkeling en wil hen bagage voor het verder leven meegeven : we willen onze leerlingen helpen groeien tot cognitief en emotioneel vaardige mensen die zelfstandig en respectvol omgaan met mens en wereld.

Heb je interesse in onze school?

 Breng ons een bezoekje na afspraak via info@vbsmikado.be of 051 63 56 50.  Ons opendeurmoment voor alle leerlingen op vrijdag 1 maart  2024 van 17u00 tot 19u30 is ook voor iedereen toegankelijk! 

Wij schenken speciale aandacht voor peuters die hun schoolloopbaan starten op onze school. Om de peuter én de ouders zo goed mogelijk te informeren en te laten wennen aan de peuterklas organiseren wij een info-avond voor ouders én een contactmoment met de peuters in de klas.
De ouders van alle ingeschreven peuters die moeten starten worden persoonlijk gecontacteerd en hiervoor uitgenodigd.

Wanneer zijn de komende info-avonden?

Wanneer zijn de contactmomenten met de peuter zelf?