Nieuwsbericht

Open brief voor het pensioen van meester Patrick

Meester Patrick,

Wij willen u van harte bedanken voor meer dan 42 jaar inzet en toewijding als turnleerkracht en ICT-coördinator in de school van Oeselgem. U bent voor velen van ons een voorbeeld geweest en u hebt ons geleerd hoe belangrijk het is om actief en gezond te blijven. Bovendien heeft u ons ook leren omgaan met computers, zodat we niet enkel fysiek fit zijn, maar ook digitaal. 🙂

We herinneren ons uw duidelijke stem – daarbij geassisteerd door een nog duidelijker “schuifelingske” – nog als de dag van gisteren. De manier waarop u al deze kinderen begeleidde en motiveerde om hun grenzen te verleggen, heeft ons niet alleen lichamelijk maar ook mentaal sterker gemaakt. Uw inzet voor de school en de leerlingen was altijd merkbaar en werd enorm gewaardeerd. Het enthousiasme waarmee onze leerlingen u op dinsdag 28 februari uitzwaaiden, toonde dat perfect aan. Het feest in Oeselgem haalde zelfs de krant!

Na meer dan 42 jaar van onvermoeibare inzet is het tijd voor u om te genieten van uw welverdiende pensioen. Tijd om nog meer te genieten van familie, thuis en tuin. Maar wees gerust, we zullen u niet vergeten! Heel veel dank en geniet van wat nog komen moet!

Namens alle leerlingen, oud-leerlingen, ouders en oudervereniging van de school in Oeselgem!